ASTECH d.o.o.
Obrtna cona Logatec 6a,1370 Logatec
T: 01 750 85 00 F: 01 750 85 05
astech@astech.si
ASTECH d.o.o., Obrtna cona Logatec 6a,1370 Logatec
T: 01 750 85 00, F: 01 750 85 05, astech@astech.si

Astech, vaš zanesljiv partner pri servisiranju in vzdrževanju klimatsko-prezračevalnih sistemov

Sodobni klimatsko-prezračevalni sistemi, »srce« poslovnih in proizvodnih prostorov, zagotavljajo zdravo in varno delovno okolje za zaposlene ter nemoten potek delovnih procesov. Ko sistem deluje pravilno, se njegovega delovanja skorajda ne zavedamo. Stanje pa se povsem spremeni, ko pride do okvare.

Podjetje Astech z rednim strokovno izvedenim servisiranjem in vzdrževanjem zagotavlja stalno pravilno delovanje, manjšo možnost okvar, nižjo porabo energije, večji izkoristek in daljšo življenjsko dobo klimatsko-prezračevalnih sistemov. Astechova ekipa izvaja visoko kakovostno servisiranje:

  • klimatov,
  • hladilnih agregatov,
  • ventilatorskih konvektorjev,
  • požarnih loput in
  • split klimatskih sistemov.

V Astechu razumemo svoje stranke. Zavedamo se, da lahko v primeru okvare klimatsko-prezračevalnega sistema o zdravju in varnosti zaposlenih ter razsežnosti poslovne izgube odločajo minute. Zato z odzivnostjo 24 ur dnevno 7 dni v tednu, elektronskim poslovanjem serviserjev na terenu ter stalno dostopnostjo nadomestnih delov vseh blagovnih znamk v lastnem skladišču zagotavljamo nadpovprečno hitro odpravo okvar. Večinoma smo v nujnih primerih na mestu okvare v manj kot 2 urah po prejemu zahteve za poseg in najkasneje v 4 urah po vašem klicu.

Astech je vodilno slovensko podjetje na področju servisiranja in vzdrževanja klimatsko-prezračevalnih sistemov in eno prvih slovenskih podjetij v branži s certifikatom kakovosti ISO 9001. Zanesljivost podjetja Astech temelji na številčni ekipi izkušenih serviserjev, ki so visoko strokovno usposobljeni za posege na klimatsko-prezračevalnih sistemih, kar potrjujejo strokovni certifikati najvišje stopnje, pridobljeni s strani Agencije RS za okolje in prostor.

Hitro rastoče in poslovno uspešno podjetje Astech z zanesljivim sodelovanjem in dolgoročnimi partnerskimi odnosi že preko dvanajst let dokazuje, da ni le prva, pač pa tudi prava izbira uspešnih podjetij in javnih ustanov po vsej Sloveniji.


ASTECH - upravljavec po energetskem zakonu

ASTECH - upravljavec po energetskem zakonu

Hitra odzivnost, kakovost in strokovna usposobljenost so zaščitni znaki, ki Astechu zagotavljajo konkurenčno prednost pred ostalimi...

Novo partnerstvo: Astech in Telekom

Novo partnerstvo: Astech in Telekom

Z dolgoročnimi partnerskimi odnosi in vedno novimi naročniki v...

Astech vzdržuje klimatsko-prezračevalne sisteme družbe ELES

Astech vzdržuje klimatsko-prezračevalne sisteme družbe ELES

Podjetje Astech je od letošnjega septembra dalje odgovorno za...

Arhiv novic
Split klima
ASTECH d.o.o.
Obrtna cona Logatec 6a
1370 Logatec
T: 01 750 85 00
F: 01 750 85 05
astech@astech.si
Elektronska obvestila:Vpišite vaš elektronski naslov in bodite obveščeni o akcijah in novostih v podjetju.
pošlji