ASTECH d.o.o.
Obrtna cona Logatec 6a,1370 Logatec
T: 01 750 85 00 F: 01 750 85 05
astech@astech.si
ASTECH d.o.o., Obrtna cona Logatec 6a,1370 Logatec
T: 01 750 85 00, F: 01 750 85 05, astech@astech.si

Astech vzdržuje klimatsko-prezračevalne sisteme družbe ELES

Podjetje Astech je od letošnjega septembra dalje odgovorno za vzdrževanje in servisiranje klimatsko-prezračevalnih sistemov v glavnih vozliščih elektroenergetskega sistema po vsej državi. Pred nedavnim je namreč sklenilo pogodbo o poslovnem sodelovanju z javnim podjetjem ELES, d.o.o., sistemskim operaterjem prenosnega omrežja na območju Republike Slovenije.

Astech bo redne servisne in vzdrževalne storitve izvajal v 37 razdelilno-transformatorskih postajah, s katerimi upravlja družba ELES. Za pravilno delovanje elektrodistribucijskih naprav v omenjenih postajah je ključnega pomena brezhibno delovanje tehničnega hlajenja. Morebitne okvare hlajenja, ki ne bi bile odpravljene pravočasno, bi namreč lahko povzročile prekinitev delovanja razdelilno-transformatorskih postaj in posledično motnje pri dobavi električne energije. Izjemno hitro odzivna Astechova ekipa, ki je v večini nujnih primerov na mestu okvare v manj kot dveh urah, bo tako v sodelovanju z Elesom odslej prispevala pomemben delež pri zagotavljanju redne in neprekinjene dobave električne energije po vsej Sloveniji.

Novo partnerstvo: Astech in Telekom

Novo partnerstvo: Astech in Telekom

Z dolgoročnimi partnerskimi odnosi in vedno novimi naročniki v Astechu že sedemnajsto leto dokazujemo, da upravičeno zasedamo prvo mesto med slovenskimi ponudniki servisiranja in...

Arhiv novic
Split klima
ASTECH d.o.o.
Obrtna cona Logatec 6a
1370 Logatec
T: 01 750 85 00
F: 01 750 85 05
astech@astech.si
Elektronska obvestila:Vpišite vaš elektronski naslov in bodite obveščeni o akcijah in novostih v podjetju.
pošlji