ASTECH d.o.o.
Obrtna cona Logatec 6a,1370 Logatec
T: 01 750 85 00 F: 01 750 85 05
astech@astech.si
ASTECH d.o.o., Obrtna cona Logatec 6a,1370 Logatec
T: 01 750 85 00, F: 01 750 85 05, astech@astech.si

Astech vzdržuje klimatsko-prezračevalne sisteme družbe ELES

Podjetje Astech je od letošnjega septembra dalje odgovorno za vzdrževanje in servisiranje klimatsko-prezračevalnih sistemov v glavnih vozliščih elektroenergetskega sistema po vsej državi. Pred nedavnim je namreč sklenilo pogodbo o poslovnem sodelovanju z javnim podjetjem ELES, d.o.o., sistemskim operaterjem prenosnega omrežja na območju Republike Slovenije.

Astech bo redne servisne in vzdrževalne storitve izvajal v 37 razdelilno-transformatorskih postajah, s katerimi upravlja družba ELES. Za pravilno delovanje elektrodistribucijskih naprav v omenjenih postajah je ključnega pomena brezhibno delovanje tehničnega hlajenja. Morebitne okvare hlajenja, ki ne bi bile odpravljene pravočasno, bi namreč lahko povzročile prekinitev delovanja razdelilno-transformatorskih postaj in posledično motnje pri dobavi električne energije. Izjemno hitro odzivna Astechova ekipa, ki je v večini nujnih primerov na mestu okvare v manj kot dveh urah, bo tako v sodelovanju z Elesom odslej prispevala pomemben delež pri zagotavljanju redne in neprekinjene dobave električne energije po vsej Sloveniji.

ASTECH - upravljavec po energetskem zakonu

ASTECH - upravljavec po energetskem zakonu

Hitra odzivnost, kakovost in strokovna usposobljenost so zaščitni znaki, ki Astechu zagotavljajo konkurenčno prednost pred ostalimi...

Arhiv novic
Split klima
ASTECH d.o.o.
Obrtna cona Logatec 6a
1370 Logatec
T: 01 750 85 00
F: 01 750 85 05
astech@astech.si
Elektronska obvestila:Vpišite vaš elektronski naslov in bodite obveščeni o akcijah in novostih v podjetju.
pošlji